RFA sa vracia do hlavného mesta: Predstavia sa Tank či šampión EUROGOLD pyramídy

NETKY.SK • 15 December 2023, 18:00 • 2 min
RFA sa vracia do hlavného mesta: Predstavia sa Tank či šampión EUROGOLD pyramídy

Ukrajinský bojovník Alexander Butenko sa opäť vracia do boja. Po ovládnutí EUROGOLD pyramídy o 30 000 eur a relatívne jednoduchej výhre v odvete s Františkom Bočáňom sa pokúsi o predĺženie víťaznej šnúry a v prípade jeho víťazstva bude len otázkou času, kedy sa pobije o titul právoplatného šampióna RFA vo welterovej váhe.

slovakia

left justify in out

Na podujatí RFA 15 v Bratislave, ktoré prebehne 9. marca 2024, sa okrem Butenka predstaví aj ďalšia hviezda organizácie Sebastián Fapšo. Považskobystrický Tank sa naposledy predstavil na domácej pôde, kde ukončil Čiernohorca Vukoviča v 1. kole. K odvete legendárneho zápasu s Kozubovským nedošlo, a tak uvidíme návrat Fapša o turnaj neskôr.

 


Opäť v hlavnom meste Slovenska

Turnaj RFA 15 bude prvým galavečerom organizácie Real Fight Aréna v kalendárnom roku 2024. V Bratislave sa konali dokopy už tri galavečery tejto organizácie, pričom okrem dvoch úvodných Warm-Up a Grand Opening hostila Krásavica na Dunaji ešte turnaj RFA 11.

Nádej slovenského MMA a ostrieľaný zápasník

Debut ako zo sna v RFA má za sebou amatérsky bojovník Dávid Šajben, ktorý sa na RFA 12 zaskvel famóznym knokautom v 3. kole. Nádej slovenského MMA už dávno avizovala, že medzi profesionálov prestúpi v marci 2024 a svoju profi premiéru si Šajben odbije práve v Bratislave.


Domácu pôdu bude obhajovať medailista v zápasení Jozef Jaloviar, ktorý sa v klietke RFA naposledy predstavil v decembri 2022. Od jeho výstavnej submisii za 35 sekúnd si odbehol do zahraničia na 3 zápasy a práve na domácej pôde v Bratislave sa zverenec Ilju Škondriča pokúsi o návrat na víťaznú vlnu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA, Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies