RFA oznámila „zahrievací“ turnaj, uvidíme aj súboj Škondriča s Marpom

NETKY.SK • 3 Február 2022, 16:40 • 2 min
RFA oznámila „zahrievací“ turnaj, uvidíme aj súboj Škondriča s Marpom

PRAHA – Nová slovenská MMA organizácia Real Fight Arena má ambiciózne plány. Na včerajšej tlačovej konferencii sme sa dozvedeli viac o čerstvých posilách a zápasníckej karte premiérového podujatia.

slovakia

left justify in out

Promotér Boris Marhanský už dlhšie avizoval, že sa prvý turnaj uskutoční 14. mája v NTC Bratislava. Na tím RFA však 12. marca čaká v hlavnom meste generálka s názvom  Warm Up a v hlavnom ťaháku uvidíme talentovaného Lea Brichtu, ktorý v uplynulých mesiacoch pútal pozornosť odchodom z Oktagonu MMA. Jeho súperom bude Tamirlan Dadaev z Rakúska. V akcii sa predstaví aj Štefan Vojčák, ktorý debutoval na podujatí Oktagon 27 v Bratislave. Pozornosť púta aj postojársky duel Jakuba Benka a Matěja Kozubovského. Svoje umenie takisto predvedie David Hošek.

 

 

Azda najväčšou novinkou bol oznámený duel v boxe medzi legendou slovenskej MMA scény Iljom Škondričom a raperom Marpom, ktorý sa uskutoční 17. decembra. „Bola to výzva. Zdalo sa mi to zaujímavé a nechcem to povedať blbo, ale nepôjde o nejakého herca či speváka. Mal som 37 rokov a ešte by som si chcel splniť nejaké sny. Keďže sa blíži štyridsiatka, rád by som prekonal nejaké limity. Hudbe sa venujem dvadsať rokov a v poslednej dobe som mal toho dosť, navyše k tomu prispel aj covid. Týmto si brutálne vyčistím hlavu, a tak chcem tento rok poňať hlavne športovo,“ vyjadril sa raper pre server mmashorties.

 

img

 

Čo sa týka možnosti sledovania turnajov, fanúšikovia si budú môcť zakúpiť prenosy prostredníctvom služby pay-per view, organizácia sa navyše dohodla s televíziami Markíza a Nova, ktoré by mali odvysielať galavečery s 24-hodinovým odstupom. Do RFA mieri aj zatiaľ posledný premožiteľ Davida Kozmu, ruský bojovník Roman Mukhamedshin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies