Rezort chystá tender na propagačné predmety polície

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 17:49 • 2 min
Rezort chystá tender na propagačné predmety polície

BRATISLAVA – Policajti chcú byť vo verejnosti prítomní aj cez predmety s ich logom. Aby mohli napríklad deťom na rôznych akciách nechať na pamiatku takéto predmety, rezort vnútra pripravuje tender.

slovakia

left justify in out

Výsledkom obstarávania má byť rámcová dohoda, zrejme na štvorročné obdobie. „Na základe rámcovej zmluvy si budú môcť jednotlivé krajské policajné riaditeľstvá kupovať propagačné predmety na rôzne akcie ako je Deň polície či Medzinárodný deň detí,“ povedala agentúre SITA hovorkyňa rezortu vnútra Lucia Garajová.

Na tohtoročný deň detí, ktorý je o týždeň, však z novej zmluvy predmety kúpiť nestihnú. „Súťaž je len v štádiu prípravy,“ ozrejmila Garajová. Ak by potrebovali policajti nejaké predmety, môžu sa obrátiť na rezort, či mu nejaké nezostali z minulosti. Policajné riaditeľstvá však samostatne obstarávať nemôžu. 

Polícia sa do osláv Medzinárodného dňa detí zapojí aj tento rok. Viaceré krajské policajné riaditeľstvá agentúre SITA potvrdili, že sa zúčastnia na rôznych akciách. V Košiciach chystajú akciu Chránime a pomáhame pre žiakov a študentov základných a stredných škôl. Trenčianski policajti sa zapoja do aktivít mesta Trenčín, deťom ukážu psovody a ukážky bude mať aj dopravná polícia. Aktivity pripravujú aj banskobystrickí policajti. Plány na deň detí 
nemajú policajti v Trnavskom, Prešovskom a ani v Nitrianskom kraji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies