Polícia obvinila opitého vodiča z Topoľovky v okrese Humenné

NETKY.SK • 7 Marec 2023, 09:27 • 2 min
Polícia obvinila opitého vodiča z Topoľovky v okrese Humenné

HUMENNÉ - Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia obvinila 35-ročného muža z obce Topoľovka v okrese Humenné. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

slovakia

left justify in out

"V nedeľu (5. 3.) podvečer muž jazdil na osobnom vozidle po Staničnej ulici v Humennom. Počas jazdy sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, nesledoval situáciu v cestnej premávke, v dôsledku čoho narazil do železného stĺpa a poškodil tak betónovú pätku," uviedla Ligdayová. Policajná hliadka po príchode na miesto dopravnej nehody podrobila vodiča kontrole, okrem iného aj dychovej skúške. "Výsledok prvej skúšky dosiahol hodnotu 1,56 promile a druhej 1,69 promile," skonštatovala Ligdayová. Vodič bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Škoda na vozidle bola odhadnutá na 3000 eur a na poškodenom stĺpe na približne 500 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies