Režisér Peter Jackson pripravuje nový dokument o Beatles

NETKY.SK • 30 Január 2019, 19:34 • 2 min
Režisér Peter Jackson pripravuje nový dokument o Beatles

LONDÝN - Novozélandský režisér Peter Jackson natáča nový dokumentárny film o skupine Beatles, v ktorom budú doteraz nezverejnené filmové záznamy zachytávajúce ich tvorbu v štúdiu.

slovakia

left justify in out

Režisér známej trilógie Pán prsteňov v stredu uviedol, že film sa bude zakladať na približne 55 hodinách záznamov zachytávajúcich, ako kapela pripravovala piesne v štúdiu v januári 1969.

 

"Je to, ako keby nás stroj času vrátil do roku 1969 a ocitneme sa v štúdiu a sledujeme týchto štyroch kamarátov, ako spolu tvoria skvelú hudbu," dodal Jackson.

 

 

Film sa pripravuje v spolupráci s Paulom McCartneym, Ringom Starrom, Yoko Ono a Oliviou Harrisonovou, vdovami po Johnovi Lennonovi a Georgeovi Harrisonovi.

 

Prípravu nového dokumentu oznámili na 50. výročie posledného koncertu Beatles na streche nahrávacieho štúdia Abbey Road v Londýne, uviedla agentúra AP.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies