REPORTÁŽ: We Love the 90’s

NETKY.SK • 23 Marec 2019, 18:06 • 2 min
REPORTÁŽ: We Love the 90’s

Bratislava- We Love the 90’s je disco show, ktorá na Slovensko prináša najúspesnejších interprétov 90 tych rokov. Nebolo tomu inak ani teraz.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V roku 2016 priniesla We Love 90 na Slovensko Dr. Alban, ICE MC, Whigfield, SNAP! Loona, Captain Jack. Pri príležitosti prvých narodenin v marci 2017 We Love the 90’s priniesla Fun Factory, La Bouche, E-rotic a po ich vystúpení roztancovala celú Hant Arénu v Bratislave a Angels Arénu v Košiciach na Mega Oldies Video Disco.

V štvrtej edícii disco show We Love the 90’s si návštevníci vychutnali 2 Unlimited, Haddaway a B.G. Prince of Rap, kde sa pokrstil aj debutový album We Love 90 od MC Erika.

img


Táto live show party pre milovníkov tejto éry pripravila najväčšia Oldies Video Disco s klipmi 70’80’a 90’tych rokov na veľkoplošnej LED obrazovke a projekciách umiestnených po celom priestore.Tento krát priniesla disco video show v Hant Aréne. Na návštevníkov čakali také hviezdy 90. rokov., ako Culture Beat, Magic Affair, Cappella a MC Erik. Moderátor  večera bol Gogo.

 

img

 

Na akcií sme stretli aj odborníka na ženskú krásu a prezidenta československých levov Jozefa Oklamčáka. Spoločnosť na party mu robili členky československého leva.

 

img

 

Presvedčte sa spolu s nami,aká skvelá atmosféra bola na We Love the 90’s .

 

Viac vo videu:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies