Peter Bič si vychutnáva voľné dni s dcérou

NETKY.SK • 21 Apríl 2019, 10:38 • 2 min
Peter Bič si vychutnáva voľné dni s dcérou

BRATISLAVA – Slovenský gitarista Peter Bič si vychutnáva voľné dni s dcérou Laurou a v prírode. „Užívame si slniečko. Tým, že sme stále na cestách, potrebujem trošku vybehnúť aj do prírody, zašportovať si, sadnúť na bicykel...,“ vymenoval v rozhovore pre agentúru SITA.

slovakia

left justify in out

Líder kapely Peter Bič Project dokonca pred pár dňami otvoril bežeckú sezónu. „Bol som si prvýkrát vonku zabehať. Nemám žiadny cieľ, iba ma to strašne baví. Celé roky som to nemal rád, teraz mi je to príjemné. Robí mi dobre, keď mám pohyb,“ priznal.

Na šibačku sa známy hudobník veľmi nechystá. „Keď som bol dieťa, chodil som šibať a oblievať, mal som to rád, lebo som z toho mal finančný prospech, s chlapcami nás to bavilo. Teraz to už nerobím,“ povedal.


Jediný, koho podľa vlastných slov v pondelok obleje, bude jeho dcéra. „Ona mi to prikázala, že ju musím obliať, a poriadne, má totiž tajný plán, ako na druhý deň obleje ona mňa. Teší sa, že mi to bude môcť vrátiť,“ zasmial sa Bič.

 

obrazok


Na druhej strane barikády stojí speváčka Peter Bič Project Viktória Vargová. Tá oblievanie z duše neznáša a snaží sa mu každý rok vyhnúť. Zatiaľ sa jej to však veľmi nedarí. „Ja sa toho bojím, túto tradíciu vôbec neobľubujem a nerozumiem jej. Vždy sa tomu snažím vyhýbať, ani raz sa mi to ešte nepodarilo. U nás je to navyše tak, že nech je tá voda čo najstudenšia a nech jej je čo najviac, a ja naozaj neznášam studenú vodu... Aj keď je to zároveň smiešne, všetci sa rehocú, strašne ich to baví, tak sa rehocete s nimi, taký smiech cez slzy,“ poznamenala mladá interpretka.

 

Peter Bič Project je sedemčlenná hudobná skupina pochádzajúca z Košíc. Skupinu založil Peter Bič v roku 2010, po odchode z kapely IMT Smile. Skupina debutovala v roku 2012 vydaním albumu Say It Loud, z ktorého sa asi najznámejšou stala skladba „Hey Now“, ktorá sa stala hitom aj v zahraničí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies