REPORTÁŽ: Nový šampión Oktagonu! Tomáš Deák je obrovský bojovník, ale akého trestu sa bojí?

NETKY.SK • 16 September 2019, 13:7 • 2 min
REPORTÁŽ: Nový šampión Oktagonu! Tomáš Deák je obrovský bojovník, ale akého trestu sa bojí?

BRATISLAVA - V sobotu 14. 9. sa uskutočnil jeden z najväčších bojových zápasov organizácie Oktagon 14, a to na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, kde už pár hodín pred samotným začiatkom čakalo nespočetne netrpezlivých fanúšikov, a každý jeden držal palce svojmu bojovníkovi.

slovakia

left justify in out

Absolútnym víťazom sa však stal 28-ročný Tomáš Deák z Rimavskej Soboty, ktorý nám prezradil, že aj  napriek výhre, kedy prevzal víťazný opasok, a tak sa zároveň stal aj novým šampiónom Oktagonu, sa necíti ako kráľ, ale výhru berie s pokorou, lebo verí v nebo, a bojí sa trestu od akejkoľvek nadprirodzenej bytosti.

 

Výhru však ale vôbec nečakal. "Myslel som, že to skončí už v druhom, treťom kole. Mal som milión prekážok pred zápasom v mojom živote, ale zvládol som to!," povedal.

 

 

Treba podotknúť aj to, že Tomáš nie je len tvrdý bojovník, ale má aj city, ktoré mu napomáhajú pred každým zápasom dodávať väčšiu energiu. Dozvedeli sme sa totiž, že jeho rituál pred samotným bojom je prostredie cintorína, kam sa chodieva so svojou mamou a jej otcom (jeho dedo) spoločne modliť.

 

"Maminu mám potom pred klietkou, musí ma objať, dať mi energiu, pusu." povedal Tomáš, keď sme sa ho spýtali na jeho rituál.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona