Na kartu turnaja FNC 5 pribudol ďalší zápas: Markizácky herec verzus známy influencer!

NETKY.SK • 13 November 2023, 23:54 • 2 min
Na kartu turnaja FNC 5 pribudol ďalší zápas: Markizácky herec verzus známy influencer!

Zmenou dejiska to neskončilo. Karta turnaja Fight Night Challenge 5 mala pôvodne pozostávať z jedenástich duelov, napokon ale na zoznam pribudol ďalší. Začiatok decembra ponúkne v bratislavskej Tipos Aréne stret dvoch známych mladíkov, ktorí už skúsenosti s bojovými športmi majú!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Juraj Kočí problém s objektívmi kamier a fotoaparátov nemá. Verejnosti je známy z obľúbeného markizáckeho seriálu Pán Profesor. Okrem toho sa úspešne venuje modelingu. „Boxujem, zhruba rok a pol sa tomu venujem ako hobby,“ prezrádza jeden z nových účastníkov turnaja. Svoje schopnosti zdokonaľuje v bratislavskom Lokša Boxing Gym. „O svoju tvár sa nebojím, občas mám aj monokle. Keď idem fotiť, vždy ma namaľujú, takže mi to nevadí,“ hovorí s úsmevom.
 
Proti nemu sa medzi pletivá postaví influencer známy pod prezývkou Astrálny Potápač. Na sociálnej sieti Instagram má vytvorenú fanúšikovskú základňu z vyše 16-tisíc sledujúcich. Svojich fanúšikov pravidelne baví formou zábavných videí či obrázkov. Aj on už disponuje skúsenosťami s kontaktným športom. „Viac ako dva roky som sa venoval MMA. Túto výzvu som prijal preto, že ma to dosť bavilo a prišla príležitosť na zápas. Je to pre mňa nová skúsenosť,“ vraví odhodlane Franko Trantalič.
 
Fight Night Challenge 5 je na programe už 2. decembra v bratislavskej Tipos Aréne. Hlavný zápas celého večera zaobstará petržalský raper Momo a bývalý hokejista NHL Marcel Hossa. Chýbať nebudú ani ďalšie známe tváre ako napríklad Priscilla Versluis, Barón či Filip Sulík. Kompletnú kartu nájdete po kliknutí TU. Vstupenky sú v predaji v sieti predpredaj.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies