Barcelona odcestovala do Kyjeva bez viacerých hviezd, tréner Koeman svojmu mužstvu verí

NETKY.SK • 24 November 2020, 09:29 • 2 min
Barcelona odcestovala do Kyjeva bez viacerých hviezd, tréner Koeman svojmu mužstvu verí

BARCELONA - Tréner španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Ronald Koeman nechá počas aktuálne týždňa v súboji na pôde ukrajinského Dynama Kyjev oddychovať Lionela Messiho aj Frenkieho de Jonga.

slovakia

left justify in out

Blaugranas sú zatiaľ bez straty bodu 

Spomenutá dvojica s klubom do ukrajinskej metropoly ani nevycestuje. Katalánci si už v dnes večer môžu zaistiť postup do vyraďovacej časti LM, v základnej G-skupine zatiaľ z troch duelov nestratili ani bod.

 

"Necestujú s nami Leo ani Frenkie. Potrebujú si oddýchnuť. Máme už deväť bodov, sme v komfortnej situácii a radšej nech obaja ušetria nejaké sily," povedal v pondelok Koeman.

 

img

 

Po prvýkrát bez nich 
Messi aj De Jong v tejto sezóne nevynechali ešte ani jeden súťažný zápas FC Barcelona, obaja tiež strávili istý čas aj v národných výberoch. "V Leovom prípade treba ešte prirátať cesty do Južnej Ameriky. Musíme si chrániť našich hráčov. Je nemožné, aby hrali bez prestávky a stále boli najlepší. To vie každý. UEFA a FIFA by s tým mala niečo urobiť, pretože je nemožné hrať také množstvo zápasov," pokračoval kouč FC Barcelona.

 

img

 

V La Lige je to trápenie 
Kým v LM ešte Barcelona nestratil ani bod, v domácej ligovej súťaži jej to nejde úplne podľa predstáv. Počas ostatného víkendu prehrali Katalánci na pôde Atlética Madrid a v tabuľke La Ligy sú až na 12. priečke. Klub prechádza veľmi zložitým obdobím, aktuálne nemá prezidenta na plný úväzok, má finančné problémy a tiež viacero zranených opôr.


"Ligové výsledky nás netešia, nesmieme však klesať na duchu a musíme zostať motivovaní. V Lige majstrov sme už len krok od postupu," myslí si Koeman.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies