REPORTÁŽ: Ako Tomi KID prežíva Vianoce? Známy tréner boxu nám priblížil aj svoj nový projekt "Vyboxuj si svoj sen"

NETKY.SK • 24 December 2020, 13:12 • 2 min
REPORTÁŽ: Ako Tomi KID prežíva Vianoce? Známy tréner boxu nám priblížil aj svoj nový projekt "Vyboxuj si svoj sen"

V tento sviatočný deň sme sa rozhodli pripraviť pre vás milí čitatelia rozhovor s najslávnejším slovenským boxerom, no tentoraz z trochu iného súdka. Témou boli Vianoce.

slovakia

left justify in out

Tomiho "KIDA" Kovácsa netreba nejako špeciálne predstavovať. Vďaka nemu sa slovenský box dostal aj do medzinárodného povedomia. V súčasnosti sa však už Tomi venuje svojej akadémii, kde sme ho aj navštívili.

 

 

"Vianoce sú pre mňa naj sviatky. Ja som tým aj známy, že dávam veľa darčekov. Vždy sa spája Ježiško s Tomim Kidom," vyjadril sa. Tomi dodal, že rád obdarúvava nielen svoju rodinu, ale aj ľudí, ktorí to potrebujú.

 

Pre malého Dávidka, ktorý sa Kovácsovcom narodil počas tohto leta, to budú prvé Vianoce. "Stromček už stojí, Dávidko ho už pozoruje. Kristiánko sa tiež veľmi teší. Ešte je vo veku, kedy verí na Ježiška. Každý rok niečo vyšpekulujeme a teraz tiež niečo vymyslíme. Budúci rok to už ale asi neprejde," dodal s úsmevom.

 

img

 

Tomi sa okrem trénovania venuje momentálne aj svojmu zabehnutému projektu „Vyboxuj si svoj sen“. Priblížil nám ako to funguje. "Je to už desať rokov odkedy sa Tomi KID a ježiško spojili. Aj tohto roku sme už nejakým rodinám pomohli." Tomi nám v rozhovore prezradil aj svoje najbližšie plány. Rodinku o ktorej sa vyjadril naozaj aj navštívil.

 

Pár týždňov dozadu prišiel Tomimu jeden list, kde ho prosili o pomoc pre Dávidka a jeho babičku, ktorá ho sama vychováva. "Babka a jej vnuk to v živote vôbec nemali ľahké! Zistil som nejaké informácie o nich a vybral som sa k nim na návštevu."

 

 

Babička Tomiho nepoznala, nesledovala šport. Keď sa jej však ponúkol ako jej pomôže, neubránila sa slzám. "Porozprávala mi svoj životný príbeh a ja som sa uistil, že som opäť na správnej adrese."

 

Niektoré príbehy boli naozaj ťažké. Tomi sám povedal, že "niekedy som aj preplakal noci." V reportáži nám priblížil jeden takýto príbeh malého Ferka. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies