Remake filmu Prianie smrti bude režírovať Eli Roth

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 14:47 • 2 min
Remake filmu Prianie smrti bude režírovať Eli Roth

NEW YORK - Remake kriminálnej drámy Prianie smrti (1974) bude režírovať Američan Eli Roth.

slovakia

left justify in out

O film z produkcie štúdií Paramount Pictures a MGM sa mali pôvodne postarať Izraelčania Aharon Keshales a Navot Papushado. K výmene prišlo po nezhode v predstavách o scenári filmu medzi spomínanými režisérmi, filmovými štúdiami a Bruceom Willisom, ktorý stvárni hlavnú postavu. Za scenárom snímky stojí dvojica Scott Alexander a Larry Karaszewski, ktorá prepísala pôvodný scenár Joea Carnahana.


Hlavnou postavou filmu Prianie smrti je architekt Paul Kersey, ktorému zavraždia manželku a znásilnia dcéru. Z obyčajného slušného občana, ktorého frustruje nečinnosť štátu v boji proti zločinu, sa vo filme stáva násilník, ktorý sa odhodlal vziať spravodlivosť do vlastných rúk.


Eli Roth je známy predovšetkým ako režisér hororov Hostel (2005), Hostel 2 (2007) či Nebezpečné pokušenie (2015), pre ktoré napísal aj scenáre. Ako herec sa predstavil napríklad v snímkach Grindhouse: Auto zabijak (2007), Nehanební bastardi (2009), Piraňa 3D (2010), Rock of Ages (2012), The Man with the Iron Fists (2012) alebo Clown (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies