RegioJet chce počas Dušičiek posilniť najviac vyťažené vlaky o ďalšie vozne

NETKY.SK • 24 Október 2018, 14:43 • 2 min
RegioJet chce počas Dušičiek posilniť najviac vyťažené vlaky o ďalšie vozne

BRATISLAVA - Počas blížiaceho sa Sviatku všetkých svätých a Pamiatke zosnulých chce súkromný dopravca RegioJet posilniť najviac vyťažené vlakové spoje o ďalšie vozne.

slovakia

left justify in out

"Vybrané vlaky budú premávať až 13-vozňové. Takáto dlhá súprava odvezie viac ako 700 cestujúcich," priblížil koordinátor PR a komunikácie spoločnosti Martin Žarnovický.

 

Upozornil, že posilové vozne môžu byť uvedené do predaja aj niekoľko hodín pred odchodom vlaku. "Cestujúcim sa hneď na to zobrazia v internetovom rezervačnom systéme dopravcu," dodal Žarnovický.

 

V súčasnosti však podľa jeho slov ešte väčšina vlakov RegioJet ponúka voľné miesta. "Posledné lístky sa však veľmi rýchlo vypredávajú, preto cestujúcim odporúčame zbytočne neotáľať a kúpiť si ich čo najskôr," upozornil.

 

Zároveň doplnil, že počas mimoriadneho sviatku v utorok 30. októbra budú vlaky dopravcu jazdiť v rovnakom režime ako v bežný pracovný deň. "Cestujúcim nechceme zbytočne komplikovať cestovanie, a preto budeme premávať úplne bez obmedzení," konštatoval Žarnovický.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies