Redknappa tri roky vodil za nos falošný džokej

NETKY.SK • 8 Október 2013, 16:55 • 2 min
Redknappa tri roky vodil za nos falošný džokej

LONDÝN - Anglického futbalového trénera Harryho Redknappa počas jeho pôsobenia v londýnskom klube Tottenham Hotspur dlhodobo využíval podvodník, ktorý predstieral, že je džokej Lee Topliss.

slovakia

left justify in out

"Ten chlapík veru bol iná klasa. Priživoval sa na dostihovej scéne. Tento malý írsky lump nás všetkých dostal. Tri roky ma vodil za nos. Dopočul som sa, že s podobnými grifmi uspel aj u liverpoolského Glena Johnsona a zopár agentov a iných koučov. Viem si predstaviť, ako sa teraz vo svojej cimričke kochá pohľadmi na podpísané dresy Robbieho Keana, Aarona Lennona či Garetha Bala - všetky získal cezo mňa," povzdychol si 66-ročný terajší tréner Queens Parku Rangers Redknapp vo svojej autobiografii, úryvky priniesol portál Daily Star.

Niekdajší adept na funkciu kouča anglickej reprezentácie Redknapp sa s podvodníkom zoznámil v kasíne: "Pôsobil sympaticky. Nebol síce ktovieako nahodený a dalo sa vycítiť, že by sa mu zišli nejaké drobné, ale počínal si veľmi spoločensky a komunikatívne. Ak ste priaznivci stávok na kone, vyzeral ako tá správna osoba, ktorá sa vyzná. Potom sa konverzácia zvrtla na futbal a on sa posťažoval, že ako fanúšik Tottenhamu má problémy zohnať lístky."

Redknappovi sa "Toplissa" uľútilo a jeho nový známy čoskoro sedel na takmer každom domácom zápase Tottenhamu: "Zavolal, dal mi nejaké tipy na kone, väčšinou nevychádzali. Votrel sa však na tribúnu a čoskoro bol všade - riaditeľská lóža Manchestru United a Arsenalu, miesto obďaleč Romana Abramoviča na Chelsea."

Všetko sa prevalilo, keď Redknappov kamarát Willie McKay zazrel na dostihoch v Doncastri skutočného džokeja, ktorého identita poslúžila: "Ozval sa mi a spýtal sa, či som stále v kontakte s Leem Toplissom. Odvetil som, že áno, a on ma uviedol do obrazu. Povedal, že ten môj týpek zbiera poháre v krčme v Newmarkete a určite nie je poondiaty džokej."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies