Redakcia Rankito.sk vybrala najlepšie matrace na trhu

NETKY.SK • 9 Október 2018, 16:00 • 2 min
Redakcia Rankito.sk vybrala najlepšie matrace na trhu

Kvalitný spánok je základom pre to, aby sme boli v živote úspešní a taktiež šťastní. Len človek, ktorý sa dobre vyspí, môže potom počas dňa podávať adekvátny pracovný výkon a zároveň môže byť spokojný a šťastný vo svojom živote. Spánok sa odvíja od dobrej postele a taktiež od kvality matraca, na ktorom ležíte. Investícia do kvalitného matraca je preto rozhodne namieste a vyplatí sa. Ako si však vybrať ten najlepší matrac a neurobiť prípadnú chybu? Pri nákupom rozhodnutí vám určite pomôžu testy kvality matracov.

slovakia

left justify in out

Prečo je to dôležité?

 

Ak spíte sedem – osem hodín a napriek tomu sa ráno zobudíte s únavou a bolesťami celého tela, bude niekde chyba. Takže hodnotenie matracov, aby sme poznali, ktoré sú tie najlepšie a ktorým sa radšej vyhnúť, je rozhodne na programe dňa. Redakcia Rankito.sk vybrala sedem aktuálne najlepších matracov na slovenskom trhu. Vo výbere sú len matrace, ktoré spĺňajú základné požiadavky – sú vyrobené z odolných priedušných materiálov, majú potrebnú antibakteriálnu úpravu a poskytujú jednoduchú údržbu i servis.

 

 

Tesný súboj o čelo

 

Na Slovensku sa skutočne predávajú kvalitné matrace, na ktorých sa vyspíte pohodlne bez bolestí chrbtice či kĺbov. V rámci porovnaní jednotlivých matracov sledujeme tesný súboj o čelo, čo je tiež pozitívne, pretože výrobcovia sú tak nútení ísť do kvality a hľadať nové riešenia priaznivé pre zákazníka. V rámci testu Rankito.sk dominuje matrac Dormeo Aloe Vera.

 

Investícia sa oplatí

 

Kvalitné matrace si síce kúpite za vyššiu cenu, avšak vydržia vám aj 10 rokov. Takže lepšie raz a poriadne, než viackrát kupovať nejaké nepodarené matrace, z ktorých vás akurát bude bolieť chrbát. Ďalší porovnávací portál TestKvality.eu vybral víťaza, ktorým sa v rámci matracov stal Slumberland Color – Visco Welness 20 cm. Za ním sa nachádza Dormeo iMemory S Plus, ktorý je oproti víťazovi o niečo lacnejší. Ešte pripomíname, že matrace si na základe testov kvality môžete pohodlne zakúpiť prostredníctvom internetu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies