Real prehral v Getafe, Messi uchmatol pre Barcu všetky body

NETKY.SK • 27 August 2012, 06:54 • 2 min
Real prehral v Getafe, Messi uchmatol pre Barcu všetky body

Real prehral v Getafe, Messi uchmatol pre Barcu všetky body - Futbal Dvoma gólmi v druhom polčase zabezpečil hviezdy Argentínčan Lionel Messi Barcelone víťazstvo na ihrisku FC Osasuna v nedeľnom zápase 2. kola najvyššej španielskej futbalovej ligy.

slovakia

left justify in out

imgDvoma gólmi v druhom polčase zabezpečil hviezdy Argentínčan Lionel Messi Barcelone víťazstvo na ihrisku FC Osasuna v nedeľnom zápase 2. kola najvyššej španielskej futbalovej ligy.
      Pätnásť minút pred koncom otvoril skóre a o päť minút neskôr stanovil výsledok 2:1 pre Kataláncov. Domáci viedli od 17. minúty zásluhou Josebu Llorenteho a dlhý čas boli favoritovi vyrovnaným súperom.
      Po zápase v Pamplone vedie Messi so štyrmi presnými zásahmi tabuľku strelcov. V štrnástich doterajších zápasoch proti Osasune strelil dvanásť gólov.
      Hneď v 2. hracie kolo prišiel o všetky body druhý najväčší ašpirant na titul v La Lige Real Madrid a po dvoch zápasoch má na konte len jediný bod. "Blancos" prehrali v "susedskom" derby s Getafe šokujúco 1:2, keď nedokázali zužitkovať výhodný priebeh s vedúcim gólom Gonzala Higuaina z 28. minúty. Naopak, tím z južného predmestia Madridu predviedol v druhom polčase obrat a gólmi Juana Valera a Maročana Abdela Barradu získal cenný skalp.   

      sumár:
      Osasuna - FC Barcelona 1:2 (1:0)
      Góly: 17. Llorente - 76. a 80. Messi, ČK: 76. Punal (Osasuna), 15.000 divákov.

      Getafe CF - Real Madrid 2:1 (0:1)
      Góly: 53. Valera, 75. Barrada - 28. Higuain

      Granada - FC Sevilla 1:1 (1:1)
      Góly: 36. Rico - 44. Negredo. ČK: 34. Lopez (Sevilla)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies