Nemecký DJ Boris Brejcha sa vracia na Slovensko. Vyhrajte s Netkami VIP lístky na jeho strhujúcu audio-vizuálnou show – IN CONCERT!

NETKY.SK • 4 Október 2023, 15:15 • 2 min
Nemecký DJ Boris Brejcha sa vracia na Slovensko. Vyhrajte s Netkami VIP lístky na jeho strhujúcu audio-vizuálnou show – IN CONCERT!

BRATISLAVA - Svetové meno z high-tech minimal a techno scény Boris Brejcha už tento víkend opäť zavíta na Slovensko. V bratislavskej Incheba Expo Aréne už v sobotu (7.10.2023) sa predstaví Boris Brejcha s jeho najväčšou audio-vizuálnou show – IN CONCERT.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Po niekoľkých vypredaných show, sa “The Man In The Mask” – Boris Brejcha vracia opäť na Slovensko! Tentokrát s jeho najväčšou audio-vizuálnou show – IN CONCERT. Už túto sobotu, 7. októbra 2023 sa spoločne môžeme tešiť na Borisov špeciálny 3 hodinový set, live vystúpenie od Moritza Hofbauera a po prvýkrát na Slovensku, odohrá svoj set aj ďaľší člen labelu Fckng Seriuos – Deniz Bul. Koncertom však show nekončí.

 

Po koncerte nás čaká Afterparty s kvalitným line-upom, pozostávajúcim z mien ako Konstantin Sibold (Afterlife, DE), Denes Toth (Moodyverse, SK) či MVTTHEV (SK).

 

Ak chceš túto nálož zažiť na vlastnej koži, Netky ti vybavili 2 VIP lístky na túto sobotnú akciu! Podmienky sú jednoduché - stačí, keď:

  • označíš do komentu, s kým si chceš užiť tento neskutočný set,
  • dáš follow na Instagram Netky a Aldea Music.

 

Súťaž trvá do piatku, 6.10.2023 do 10:00. Držíme palce!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Aldea Music Foto: Wavemag
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies