Polícia obvinila Martinčana, ktorý sa vyhrážal dvom mužom zabitím

NETKY.SK • 8 Február 2023, 14:44 • 2 min
Polícia obvinila Martinčana, ktorý sa vyhrážal dvom mužom zabitím

MARTIN - Z trestného činu nebezpečného vyhrážania a z trestného činu výtržníctva obvinili policajti 42-ročného Dušana z Martina. Podľa krajskej policajnej hovorkyne Gabriely Kremeňovej sa mal v nedeľu (5. 2.) pred martinským nočným klubom vyhrážať zabitím dvom mužom.

slovakia

left justify in out

Doplnila, že obvinený muž mal namieriť na 35-ročného a 44-ročného muža krátku plynovú zbraň, ktorou svoje vyhrážky zdôraznil. "Policajti po príchode na miesto vykonali služobný zákrok, obvineného muža zadržali a predviedli na policajný útvar. Zaistili mu plynovú pištoľ, ktorá bude podrobená expertíznemu skúmaniu. K zraneniu osôb nedošlo," uviedla Kremeňová. Poverený príslušník PZ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania, dodala krajská policajná hovorkyňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies