Rapper Travis Scott predstavil krátky film Birds In The Trap

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 13:01 • 2 min
Rapper Travis Scott predstavil krátky film Birds In The Trap

BRATISLAVA - Americký rapper Travis Scott zverejnil krátkometrážnu snímku Birds In The Trap. Novinku režírovala Fleur Fortune z francúzskeho filmárskeho dua Fleur & Manu, ktoré má na konte spoluprácu s interpretmi ako Drake, Skrillex či The Avalanches.

slovakia

left justify in out

Rodák z texaského Houstonu má v 14-minútovej novinke autonehodu, pre ktorú sa dostáva do nemocnice. Vo chvíli, keď ho hospitalizujú, sa z videa stáva abstraktná snímka, ktorá končí zábermi ruín budov, zničených áut, zakrvavených ľudských tiel či dokonca kyborgov. Vo videu popritom znejú ukážky z rapperovej druhej štúdiovky Birds In The Trap Sing McKnight (2016). Priaznivci 24-ročného interpreta si môžu jeho najnovší počin pozrieť prostredníctvom služby Apple Music. 

Travis Scott, vlastným menom Jacques Webster, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2008. V roku 2013 vydal mixtape Owl Pharaoh, na ktorý o rok neskôr nadviazal ďalším mixtapeom Days Before Rodeo. V roku 2015 predstavil debutový album Rodeo a vlani spomínaný Birds In The Trap Sing McKnight. Medzi jeho najznámejšie skladby patria napríklad Upper Echelon (feat. T.I. & 2 Chainz), Antidote či Pick Up the Phone (feat. Young Thug & Quavo). 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies