OĽaNO: Ľudia sú spokojní s výsledkami našej práce

NETKY.SK • 18 August 2022, 11:36 • 2 min
OĽaNO: Ľudia sú spokojní s výsledkami našej práce

BRATISLAVA - Strana Igora Matoviča zareagovala na včerajšiu výzvu Hlasu a ich šéfa Ptera Pellegriniho premiérovi, aby dal v parlamente hlasovať o vyslovení dôvery svojmu kabinetu.

slovakia

left justify in out

OĽaNO tvrdí, že nešpekuluje, pracuje a doručuje ľuďom výsledky. Hovorí o pomoci na ochranu pracovných miest, zvyšovaní platov štátnych zamestnancov, prijímaní opatrení pre ohrozené skupiny, aj o avizovanom zvyšovaní platov zdravotných sestier.

 

Viac o platoch pre sestry: Igor Matovič chce zvýšiť platy zdravotným sestrám, má ísť o ospravedlnenie za vlády Smeru

 

obrazok

 

„To, akým spôsobom sa vyrovnáme s koaličným problémom vyvolaným stranou SaS, určite nebude záležať od názorov Ficovho žiaka a človeka, ktorý je podľa medializovaných svedectiev podozrivý z prijatia úplatku 150 000 eur v škatuli od šampanského," píše sa v stanovisku hnutia, ktoré TASR poskytol Peter Dojčan z mediálneho tímu hnutia.

obrazok

Predseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba a Umiernení Tomáš Drucker ocenil, že sa mimoparlamentný Hlas-SD pripojil k výzve a apeluje aj na ostatné strany. Podotkol, že vláda „dvojkoalície OĽaNO a Sme rodina a fakticky neexistujúcej strany Za ľudí, je nelegitímna, pretože jej nikto dôveru nedal."

 

Za otázne považuje to, či bude po odchode SaS existovať nová vládna väčšina. Drucker podčiarkol, že využitie ústavnej možnosti požiadať o dôveru je najlepší spôsob, akým môže Hegerova vláda ukončiť špekulácie o svojom politickom mandáte.
 

Zo sveta: Rusko napriek sankciám bohatne



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies