Rapper Frank Ocean zverejnil skladbu Provider

NETKY.SK • 28 August 2017, 11:25 • 2 min
Rapper Frank Ocean zverejnil skladbu Provider

BRATISLAVA - Americký spevák a rapper Frank Ocean zverejnil skladbu Provider.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný rodák z kalifornského Long Beach tak spravil v nedeľnej epizóde svojej rozhlasovej relácie blonded Radio, ktorú uvádza na internetovom rádiu Beats 1.

 

Interpret predtým rovnakým spôsobom ponúkol nové piesne ako napríklad Chanel, Lens, Biking alebo remix skladby Slide on Me (featuring Young Thug).

Christopher Francis Ocean, vlastným menom Christopher Edwin Breaux, je členom hip-hopového kolektívu Odd Future Wolf Gang Kill Them All, s ktorým vydal v roku 2012 debutový album The OF Tape Vol. 2. Jeho prvou sólovkou bol mixtape Nostalgia, Ultra (2011). O rok neskôr vydal štúdiovku Channel Orange, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard 200 aj UK Charte dostala na druhé miesto.

 

Nahrávka je podľa kritikov z magazínu Billboard najlepším albumom roka 2012 a získala tiež Grammy v kategórii Najlepší súčasný urban album.

 

Ďalšiu Grammy si Ocean vyslúžil vďaka hosťovaniu v skladbe No Church In The Wild dvojice Kanye West a Jay Z. Vlani uviedol na trh druhú štúdiovku Blond, ktorá dobyla Billboard 200 aj UK Chart, a tiež video album Endless.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies