Rapper Bow Wow ohlásil koniec hudobnej kariéry

NETKY.SK • 9 August 2016, 10:11 • 2 min
Rapper Bow Wow ohlásil koniec hudobnej kariéry

LOS ANGELES - Americký rapper a herec Bow Wow oznámil koniec svojej hudobnej kariéry. Dvadsaťdeväťročný interpret tak urobil v sérii príspevkov na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

slovakia

left justify in out

“Vždy som hovoril, že s hudbou skončím pred tridsiatkou. Jednoducho si neviem predstaviť, ako v tridsiatke rapujem,” napísal v jednom z nich. Ako tiež uviedol, chcel by sa viac venovať herectvu a produkcii dvoch televíznych šou.

 

Rodák z mesta Columbus v štáte Ohio zároveň oznámil, že jeho posledným albumom bude pripravovaná nahrávka NYLTH, ktorej pôvodný názov mal byť Underrated. Zároveň informoval, že výkonným producentom novinky bude rapper Snoop Dogg. Dátum jej vydania však neoznámil.

 

Bow Wow, vlastným menom Shad Moss, vydal svoju prvú štúdiovku Beware of the Dog (2000) ako trinásťročný. Vtedy vystupoval pod pseudonymom Lil' Bow Wow, ktorý mu vymyslel spomínaný Snoop Dogg. Nasledoval album Doggy Bag (2002), po ktorom si zmenil meno už len na Bow Wow. O rok neskôr vydal nahrávku Unleashed, po ktorej nasledovali Wanted (2005), The Price of Fame (2006) a New Jack City II (2009). Za skladbu Bow Wow (That's My Name), ktorú naspieval so Snoop Doggom, má jednu BET Award a jednu Billboard Award. Ako herec sa predstavil napríklad vo filmoch Ako Mike (2002), Rodinka na výlete (2004), Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda (2006), Miliónová výhra (2010), Scary Movie 5 (2013) či Rýchlo a zbesilo 7 (2015). Zahral si tiež v seriáloch Vincentov svet (2004 - 2011) či C.S.I. CYBER: Vraždy cez internet (2015 - 2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies