Pri Dolnom Hričove spadlo malé lietadlo, pilot neprežil

NETKY.SK • 5 Jún 2023, 08:15 • 2 min
Pri Dolnom Hričove spadlo malé lietadlo, pilot neprežil

DONLÝ HRIČOV - Pri Dolnom Hričove v okrese Žilina spadlo v nedeľu malé lietadlo. Pilot nehodu neprežil. Na sociálnej sieti o tom informuje letecká záchranná služba Air-Transport Europe. Pád malého lietadla nahlásili svedkovia.

slovakia

left justify in out

Na miesto smeroval záchranársky vrtuľník zo Žiliny. Lekárku do terénu vysadili palubným navijakom. "Na mieste bolo zistené, že osoba nachádzajúca sa vo vraku lietadla už, žiaľ, nejavila známky života a na mieste mohla lekárka skonštatovať už len úmrtie," uvádzajú leteckí záchranári.

 

Záchrannú akciu následne ukončili a záchranársky vrtuľník sa vrátil na svoju základňu, v tomto prípade bez pacienta. Haváriu malého motorového lietadla potvrdila aj žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. "Vzhľadom na to, že na mieste prebiehajú prvotné úkony, nateraz nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie," dodala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies