Raper Drake oznámil dátum vydania nového albumu "For All the Dogs"

NETKY.SK • 7 September 2023, 15:15 • 2 min
Raper Drake oznámil dátum vydania nového albumu "For All the Dogs"

NEW YORK / TORONTO - 31-ročný raper kanadského pôvodu Drake oznámil dátum vydania jeho očakávaného albumu, ktorý sa bude volať "For All the Dogs". 22. septembra, teda o necelé tri týždne sa môžu fanúšici tešiť na projekt "For All the Dogs", ktorý údajne má byť prepojený s Drake-ovou debutovou básnickou knihou, ktorá vyšla začiatkom leta.

slovakia

left justify in out

Raper Drake oznámil dátum vydania svojho nového albumu "For All the Dogs". Má vyjsť 22. septembra a je spojený s jeho debutovou básnickou knihou "Titles Ruin Everything: A Stream of Consciousness", ktorú vydal v júni. Minulý mesiac odhalil Drake cover albumu, ktorým bolo umelecké dielo, ktoré navrhol jeho syn Adonis. "For All the Dogs" je pokračovaním albumu "Honestly, Nevermind" z roku 2022 a jeho spoločného LP s raperom 21 Savage - "Her Loss".

 

V deň vydania Titles Ruin Everything sa v The New York Times a iných médiách rozbehli propagačné reklamy s QR kódom na obrázku dvoch šteniatok a nápisom „For All the Dogs“. Naskenovanie QR kódu viedlo na webovú stránku s nasledujúcou správou: „Vytvoril som album, ktorý bude súčasťou knihy. Hovoria, že im chýba starý Drake, nepokúšajte ma. PRE VŠETKÝCH PSOV.”

 

Okrem toho, že to Drake nakrátko priblížil vo svojej rozhlasovej šou minulý rok, s minimálnym predstihom na to uverejnil jeho básnickú knihu Titles Ruin Everything. 168-stranovú zbierku napísal spolu s Kenzom Samirom, dlhoročným priateľom a spolutvorcom piesní, ktorý prispel k albumom ako "Views" a "If You’re Reading This, It’s Too Late".

 

 

Keď už Drake nedával 1 milión dolárov za prsteň, ktorý navrhol a nosil 2Pac, tak strávil toto leto hraním vo videoklipe „Oh U Went“ od Young Thug-a a vylepšovaním svojho freestyle flow. Svoju slohu pridal aj na skladbu „Meltdown“ z nového albumu Travisa Scotta Utopia, kde Drake pridal diss na Pharrella Williamsa. Drake mal ako terč jeho novú módnu šou značky Louis Vuitton, ktorej sa Pharrell ujal ako kreatívny riaditeľ pre mužov. Túto funkciu predtým zastával zosnulý návrhár a dizajnér Virgil Abloh, Drake-ov veľmi dobrý priateľ.

 

"Honestly, Nevermind" bol Drakeov 11. projekt, ktorý sa dostal na 1. miesto v rebríčku Billboard 200 albumov a 14. v plnej dĺžke, aby sa dostal do top 10 rebríčka. "Her Loss" bol podobne úspešný vďaka singlom ako „Jumbotron Shit Poppin“. Tento album sa o mesiac neskôr dostal na prvé miesto. Medzitým boli Drake a 21 Savage zažalovaní Vogue za porušenie autorských práv po vytlačení množstva falošných časopisov, ale odvtedy tento súdny spor už urovnali. Ich spoločné severoamerické turné na podporu "Her Loss" sa uskutoční toto leto.

 

Medzi albumom „Her Loss“ a novým albumom Drake naskočil na skladby s Jamajčanom Popcaanom („We Caa Done“) a britským rapperom J Husom („Who Told You“) a vydal vlastnú skladbu "Search & Rescue". Taktiež si vzal domov cenu Grammy 2023 za najlepšie melodické rapové vystúpenie spolu s interpretmi Future a Tems za skladbu "Wait for U", ktorú si môžete vypočuť nižšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Pitchfork, UNILAD, Wikipedia Foto: Bussiness Insider
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies