Dany Moment predstavuje nový oficiálny singel s hitovým potenciálom "Sen ktorý mám"

NETKY.SK • 13 Jún 2023, 14:30 • 2 min
Dany Moment predstavuje nový oficiálny singel s hitovým potenciálom "Sen ktorý mám"

Považskobystrická kapela Dany Moment predstavuje svoj nový oficiálny singel - "Sen ktorý mám". Skladba bola vydaná dňa 12. júna 2023 a pri-náša originálny Frap Rock štýl, ktorý je charakteristický pre skupinu Da-ny Moment.

slovakia

left justify in out

"Sen ktorý mám" opisuje príbeh ženy, ktorá prešla cez bolestivý vzťah, ktorý ju zranil a spôsobil jej obrovské sklamanie. Táto skúsenosť ju donútila mať strach začať nový vzťah. Avšak v jej živote sa objavuje muž, ktorý sa usiluje získať jej dôveru a ukázať jej, že nie všetci muži sú rovnakí. Skladba tak vystihuje dôležitosť lásky, dôvery a vzťahov v živote človeka.

 

Od svojho vzniku v roku 2019 kapela Dany Moment neustále inovuje svoju tvorbu a snaží sa zdokonalovať v každom aspekte. V apríli 2022 uviedli na širokú verejnosť úspešný singel "Moje srdce", ktorý získal pozitívne ohlasy a bol opísaný hudobným dramaturgom Jurajom Čurným ako "prototyp príjemného, veselého, optimistického hitu, akých nikdy nie je dosť”. Tento singel prezentovali aj na prvom ročníku hudobného festivalu Lovestream, kde ho svojím vystúpením tretí deň, konkrétne v nedeľu 12. júna 2022 otvorili a zavŕšila ho celosvetovo známa americká kapela Red Hot Chili Peppers. 

 

 

Okrem toho husársky kúsok predviedli aj hymnou "Víťazi", ktorú zložili pre MŠK Považskobystrických hádzanárov, ktorým sa následne podarilo obhájiť svoj štvrtý titul v histórii, keď 20. mája 2023 zdolali Tatran Prešov na domácej palubovke.

 

Text piesne "Sen ktorý mám" začína vetou: "Si tak sklamá, klamaná ľudmi okolo seba, začala si veriť, že milovať sa nedá, dúfam že sa mýliš, lebo ani netušíš čo k tebe cítim." Spevák Denis Kolek v rozhovore hovorí o piesni: "Je to všeobecná pieseň o láske, vzťahu a dôvere. Počas môjho života som mal pár vzťahov, ktoré nedopadli vždy ideálne, a preto mi táto pieseň bola veľmi blízka a vedel som sa do nej vcítiť. Pieseň nesie určité posolstvo, ktoré môže pomôcť človeku prekonať ťažké chvíle.”

 

Videoklip k piesni "Sen ktorý mám" bol nakrúcaný v Považskom Podhradí v kaštieli Burg, pod zrúcaninou Považského hradu. Spevák Denis Kolek sa vyjadril o natáčaní: "Nakrúcali sme od rána až do večera. Do ženskej úlohy sme obsadili moju snúbenicu Sarah Šulavíkovú, ktorá nemala doteraz skúsenosti s hereckou činnosťou, ale jej výkon bol na profesionálnej úrovni a zvládla to na jednotku. Chceli sme priniesť niečo nové, preto sme sa rozhodli použiť dážď a dokonca aj živú tarantulu v klipe. Keďže nám v ten večer nepršalo, museli sme si dážď umelo vytvoriť. Náš parťák Kristián Teska nás sprchoval studenou vodou pomocou dvoch záhradných hadíc asi hodinu. Natáčanie v daždi bolo osviežujúce a mokré," povedali členovia kapely.

 

 

Videoklip ku skladbe "Sen ktorý mám" bol nakrúcaný a editovaný Erikom Ballom, s ktorým členovia kapely spolupracujú od začiatku svojej kariéry. Erik Balla má na svojom konte niekoľko klipov, ktoré natočil spolu s kapelou. "S Erikovou prácou sme veľmi spokojní. Za ten čas, čo sa poznáme, sme si vytvorili medzi sebou kamarátsky vzťah a systém spolupráce. Erik je človek s profesionálnym prístupom a vždy ponúka kvalitu. Dali sme do toho všetko, tak dúfame, že sa vám výsledok bude páčiť," dodali členovia kapely na záver.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies