Rami Malek ako Safin: Predstavuje sa zloduch novej bondovky

NETKY.SK • 21 September 2020, 10:54 • 2 min
Rami Malek ako Safin: Predstavuje sa zloduch novej bondovky

Volá sa Safin, má zjazvenú tvár a chce pomstu. Taký je antihrdina najnovšej bondovky Nie je čas zomrieť, ktorá vstúpi do našich kín v novembri. Rolu zloducha tentoraz stvárnil americký herec egyptského pôvodu Rami Malek, ktorý na seba upozornil hlavnou rolou v seriáli Mr. Robot.

slovakia

left justify in out

 

Celosvetovo sa však Malek preslávil až stvárnením frontmana kapely Queen Freddieho Mercuryho v životopisnej dráme Bohemian Rhapsody z roku 2018. O rok neskôr si za ňu odniesol aj Oscara.

 

"Chcel som, aby Safin pôsobil znepokojujúco a myslel si o sebe, že je hrdina," upozorňuje Rami Malek na charakter svojho hrdinu, ktorý vo filme ohrozuje bezpečnosť Jamesa Bonda aj celého sveta.

 

Agenta 007, ktorého znovu stvárnil britský herec Daniel Craig, tak podľa Maleka čaká tentoraz vskutku impozantný protivník, ktorý sa nebojí zabiť milióny ľudí.

 

 

Film však začína pokojne - na Jamajke, kde si Bond užíva zaslúžený odpočinok po dlhoročnej aktívnej službe.

 

Na scéne sa však objavuje jeho starý kamarát zo CIA Felix Leiter, ktorý ho žiada o pomoc so záchranou uneseného vedca.

 

Ako vždy sa však situácia zamotá trochu viac, než sa čakalo a Bond vstane tvárou v tvár Safinovi, ktorý disponuje nebezpečnou technológiou.


Bondovku "Nie je čas zomrieť" režíroval Cary Joji Fukunaga, ktorý natočil snímku Jane Eyrová alebo seriál Maniak.

 

Okrem Craiga a Maleka sa v ďalších úlohách objavia Ana de Armas, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Jeffrey Wright alebo Naomie Harrisová.

 

Hudbu tentoraz zložil Hans Zimmer a na scenári, okrem iného, spolupracovala Phoebe Waller-Bridge. Do slovenských kín snímka vstúpi 19. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies