Nicolas Cage sa rozhodol po 4 dňoch o anulovanie manželstva

NETKY.SK • 29 Marec 2019, 11:09 • 2 min
Nicolas Cage sa rozhodol po 4 dňoch o anulovanie manželstva

BRATISLAVA - Nicolas Cage to asi celkom nepremyslel, keď sa pred štyrmi dňami zosobášil s vizážistkou Erikou Koike v Las Vegas. Počas včerajšieho dňa prišla z Hollywoodu od herca a filmára správa, že žiada o anulovanie tohto zväzku.

slovakia

left justify in out

Americkému magazínu People sa dokonca podarilo získať dokumenty zo súdneho procesu, v ktorom známy herec podal žiadosť o o zrušenie zväzku už počas včerajších hodín. Nicolas Cage a Erika Koike podľa informácii zo získaných dokumentov požiadali o povolenie na sobáš v sobotu a v ten istý deň dostali aj sobášny list. V Las Vegas je to nič neobvyklé. Mesto je známe najrýchlejším uzatváraním manželského zväzku medzi mužou a ženou, a dokonca aj medzi rovnakými pohlaviami. 

 

 

Cage a Koike sa na verejnosti spolu veľmi neukazovali. No aj napriek tomu ich bolo vidieť minulý rok v apríli na dovolenke v Portoriku a znova v máji na večeri v Los Angeles.

 

Cage bol pred manželstvom s Koike už trikrát ženatý. od roku 1995 do 2001 bol manželom herečky Patricie Arquette. V auguste 2002 sa oženil s hudobníčkou Lisou Marie Presley, no už po 3 mesiacoh požiadal o rozvod. Treťou Cageovou manželkou bola Alice Kim, s ktorou sa zosobášil v roku 2004 a o rok neskôr sa im narodil syn Kal-El. Ani s outo manželkou mu to však dlho nevydržalo a v roku 2016 sa rozviedli. Cage má ešte jedného syna, Westona zo vzťahu s modelkou Christinou Fulton. Erika Koike bola v minulosti tiež už vydatá.

 

img

Nicolas Cage s manželkou Alice Kim na filmovom festivale v Benátkach v roku 2003.


Nicolas Cage, vlastným menom Nicolas Kim Coppola, patrí medzi najlepších hercov americkej scény. Debutoval v televíznom filme Best of Times (1981). Takisto si zahral aj v kultovomo filme 60 sekúnd z roku 2000, kde musel ako bývalý zlodej áut, zachrániť brata a ukradnúť za jednu noc 50 áut. Z najnovšej tvorby by to mohli byť napríklad Za zrkadlom (2018) či Mandy - Kult pomsty (2018).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies