Radičová ponúkla prezídiu a poslaneckému klubu SDKÚ-DS demisiu

NETKY.SK • 11 Október 2011, 18:45 • 2 min
Radičová ponúkla prezídiu a poslaneckému klubu SDKÚ-DS demisiu

Radičová ponúkla prezídiu a poslaneckému klubu SDKÚ-DS demisiu

slovakia

left justify in out

img

Premiérka Iveta Radičová pred poslaneckým klubom SDKÚ-DS, aj pred prezídiom strany ponúkla svoju demisiu v prípade, že sa nepodarí dosiahnuť dohodu o eurovale. Pre TASR to potvrdil zdroj z SDKÚ-DS, rovnakú informáciu potvrdili denníku Sme viaceré zdroje z prezídia strany.
"Kým neskončia rozhovory, nebudeme sa vyjadrovať," reagoval pre Sme hovorca premiérky Rado Baťo. Podľa denníka premiérke viacerí ľudia z vedenia strany odporúčali, aby radšej nechala spojiť hlasovanie o eurovale s dôverou vláde.
Dnešnému rokovaniu Koaličnej rady predchádzala ostrá slovná prestrelka medzi predsedami SaS a SDKÚ-DS Richardom Sulíkom a Mikulášom Dzurindom. Podľa Sulíka je diskusia o eurovale len zástupnou témou a primárne ide o to, donútiť premiérku Ivetu Radičovú (SDKÚ-DS) k podaniu demisie.
"Keď som to počul, najprv som nechcel veriť vlastným ušiam. Potom mi napadlo to, čo zrejme nebude ďaleko od pravdy, že Richard Sulík musí byť neuveriteľne nervózny. Presnú príčinu tej nervozity nepoznám, ale domnievam sa, že je nervózny z poznania, ako ľudia chápu, že dnes nejde o nijaké Grécko, ale o nás samotných," reagoval Dzurinda.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies