Mnohí športovci a influenceri boli ubytovaní v známych kúpeľoch. Potrebujú rehabilitáciu?

NETKY.SK • 28 Január 2021, 15:18 • 2 min
Mnohí športovci a influenceri boli ubytovaní v známych kúpeľoch. Potrebujú rehabilitáciu?

BRATISLAVA - Kúpeľom môžu uložiť pokutu do výšky 20-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Známy hotel a kúpele v Rajeckých Tepliciach známe ako Aphrodite, môže čeliť vážnym problémom. Ako informuje Zuzana Kovačič Hanzelová, v hoteli bolo ubytovaných niekoľko známych influencerov zo Slovenska. Ubytovanie je však podľa momentálnych opatrení možné len pre ľudí, ktorí to majú nariadené od ich lekárov, čiže ide o liečebné pobyty. Kvôli epidemickej situácie momentálne nie je možné, aby sa v zariadeniach podobného typu mohli ubytovať aj osoby, ktoré nie sú zdravotne indisponované.

 

 

 

Medzi influencerov, ktorých Zuzana Kovačič Hanzelová spomína na jej Instagrame, patrí napríklad aj Karlos Vémola, profesionálny zápasník. Ten sa na poslednú chvíľu musel pre chybu agentúry zrušiť jeho dovolneku v Dubaji. V kostolnom poriadku všaknie je, je to, že sa spoločne aj s členmi rodiny a jeho priateľkou objavili práve v zariadení SPA Aphrodite. Po Hanzelovej otázke, či Vémola má nejaký úraz ku ktorému je potrebná rehabilitácia hotel odpovedal áno, a to zranenie týkajúce sa ramena. Zarážajúce je tiež to, že zdravotné indikácie mala mať aj celá časť rodiny, s ktorou bol ubytovaný. Niečo podobné sa však týka aj  ďalších influencerov, ktorí v tu boli ubytovaní.

 

 

Medzi nimi aj ďalší športovci, ako napríklad Gábor Boráros, či 6-násobný šampión Slovenska v boxe Erik Tlkanec. "Tieto zistenia budú podkladom pre správne konanie voči prevádzkovateľovi zariadenia,“ povedala hovorkyňa úradu verejného zdravotníctva Daša Račková. Kúpeľom môžu uložiť pokutu od 150 do 20-tisíc eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies