Takto dopadla ranná zrážka vlaku s osobným autom

NETKY.SK • 2 December 2020, 16:39 • 2 min
Takto dopadla ranná zrážka vlaku s osobným autom

Netrpezlivý muž mal šťastie v nešťastí vo Zvolenskej Slatine, kde bolo na priecestí len dočasné značenie.

slovakia

left justify in out

Na Slovensku je stále veľa železničných priecestí bez závor. Práve na nich musia byť šoféri obzvlášť opatrní a pozorní. Krajinu medzi Dunajom a Tatrami v minulosti už obehlo množstvo správ o nešťastiach, ktoré sa udiali na železničných priecestiach. Tou neslávne najznámejšou je tá z Polomky, keď autobus viezol deti na svah.

 

 

Šťastie v nešťastí mal v stredu muž vo Zvolenskej Slatine. „Vodič auta sa pravdepodobne dostatočne nepresvedčil, či môže bezpečne prejsť cez železničné priecestie označené dočasným dopravným značením, vošiel na železnicu a zrazil sa s prichádzajúcim vlakom,“ opísala polícia na sociálnej sieti najnovšiu udalosť.

 

Strážcovia zákona a poriadku dodali, že šofér mal šťastie v nešťastí. „Pri dopravnej nehode našťastie nedošlo k zraneniam a dychové skúšky prítomnosť alkoholu u vodiča, ani u rušňovodiča nepreukázali,“ uzavrela polícia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies