Queens Of The Stone Age plánujú návrať s novým albumom

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 13:25 • 2 min
Queens Of The Stone Age plánujú návrať s novým albumom

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Queens Of The Stone Age má v pláne začať nahrávať nový album. V rozhovore pre internetovú reláciu Let There Be Talk s Deanom Delrayom to potvrdil frontman skupiny Josh Homme.

slovakia

left justify in out

“Áno, návrat Queens je ďalším z mojich plánov,” uviedol 43-ročný hudobník. Ako tiež prezradil, zloženie, ktoré sa postará o ďalšiu štúdiovku, bude rovnaké ako pri ich zatiaľ poslednom počine ...Like Clockwork z roku 2013. V štúdiu by sa teda okrem Hommeho mali opäť ocitnúť basgitarista Michael Shuman, gitarista Troy Van Leeuwen, Jon Theodore na bicích a Dean Fertita za klávesmi.


Vlani v marci sa formácia rozhodla dať si pauzu, a to aj napriek tomu, že Homme v približne rovnakom čase ohlásil, že skupina plánuje nahrávať nové skladby. Dôvodom prestávky bolo pracovné vyčerpanie rovnako ako záujem venovať sa iným projektom.


Queens Of The Stone Age sa sformovali v roku 1996 po tom, čo sa rozpadla kapela Kyuss spomínaného Josha Hommeho. Ich debutovým albumom je eponymná nahrávka, ktorá vyšla v roku 1998. Po nej nasledovali štúdiovky Rated R (2000), Songs For The Deaf (2002), Lullabies To Paralyze (2005), Era Vulgaris (2007) a spomínaná ...Like Clockwork. Medzi najznámejšie skladby skupiny patria piesne ako No One Knows, Go With The Flow, Little Sister alebo Sick, Sick, Sick.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies