Prvé parkúrové preteky tejto sezóny v Elements resort

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 15:08 • 2 min
Prvé parkúrové preteky tejto sezóny v Elements resort

ŠAMIRÍN - O prvé parkúrové preteky v tejto sezóne ELEMENTS RESORT Cup (24. – 26. 4. 2015) v Šamoríne prejavilo záujem viac ako 170 jazdcov a takmer 300 koní. Národné preteky, organizované v HIPPO ARENA ELEMENTS RESORT poctia svojou účasťou zvučné slovenské mená ako Monika Noskovičová, Tomáš Kuchár, Andrej Hollý a mnoho ďalších.

slovakia

left justify in out

Preteky sú  otvorené aj pre účastníkov z okolitých krajín, a preto medzinárodná účasť z Čiech, Maďarska, Poľska, Rakúska, ba dokonca aj Srbska, nie je náhodou. Domáci šamorínsky jazdecký klub NAPOLI budú reprezentovať Juraj Poláš, Monika Daridová, Alexandra Nálepková, Daniela Dovalová, Simona Zelmanová a Katarína Kvassayová.

 

Diváci sa môžu prísť pozrieť na krásy jazdeckého športu od piatka do nedele, počas ktorých budú môcť vidieť 12 rôznych súťaží. Vyvrcholenie pretekov v súťaži s názvom Big Tour sa bude konať v nedeľu v poobedných hodinách.

 

Pre návštevníkov bude otvorená tematická reštaurácia Farrier’s ako aj bufety. Zároveň si môžu vyskúšať jazdecké zručnosti aj v jazdeckej škole Napoli, alebo pri vození sa na poníkoch, ktoré sa bude konať v nedeľu medzi 15:00-18:00.

 

Vstup do areálu HIPPO ARENA ELEMENTS RESORT je zdarma.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies