Proti Nemecku bude v Augsburgu v bránke Slovenska Hudáček

NETKY.SK • 4 November 2016, 08:10 • 2 min
Proti Nemecku bude v Augsburgu v bránke Slovenska Hudáček

AUGSBURG - Július Hudáček nastúpi v bránke slovenskej hokejovej reprezentácie v piatkovom zápase proti Nemecku (19.30 h). Realizačný tím ho o tom informoval už pred štvrtkovým úvodným tréningom v dejisku Nemeckého pohára v Augsburgu.

slovakia

left justify in out

"Pre brankára je to lepšie, môžem sa s čistou hlavou pripraviť na stretnutie," citovala oficiálna internetová stránka Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Hudáčka, na ktorého čaká jubilejné 30. vystúpenie v najcennejšom drese.

 

"Máme v tom jasno, v sobotu proti Kanade si zachytá Jaroslav Janus. Máme vyrovnanú a najmä kvalitnú brankársku dvojicu, takže za mužstvom bude opora," dodal tréner Zdeno Cíger.

 

Hlavnému koučovi, ale aj asistentom Miroslavovi Miklošovičovi s Petrom Kosom a generálnemu manažérovi Róbertovi Švehlovi pomáha z pozície konzultanta Július Šupler. "Nebolo nad čím váhať. Človek, ktorý sa okolo hokeja pohybuje celý život, nemôže ani premýšľať o odmietnutí takejto práce. Zo svojej pozície budeme predovšetkým trénerom, ale aj hráčom radiť, ako sa dajú lepšie riešiť ťažké situácie na ľade. Som veľmi rád, že môžem byť pri slovenskej reprezentácii. Je to česť a rovnako i uznanie," povedal Šupler.

 

Jeho prítomnosť v Augsburgu si Cíger pochvaľoval: "Máme výborné medziľudské, ale aj profesionálne vzťahy. Skúsenosti, ktorými pán Šupler disponuje, sa nedajú ničím nahradiť. Berieme ho ako súčasť nášho tímu a teší nás, že ho môžeme mať pri sebe. Jeho pohľad na veci bude fundovaný."

 

zostava Slovenska proti Nemecku (zdroj: hockeyslovakia.sk):

J. Hudáček – Čajkovský, Mikuš, Graňák, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Šedivý, Trška – Dravecký, Cingel, Haščák – Hrnka, Suja, Skokan – Kudrna, Češík, Matoušek – Macík, Bortňák, B. Mráz

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies