Prominentná online modelka sa vzdala kariéry. Pokrstila sa a nasleduje Ježiša +VIDEO

NETKY.SK • 26 Apríl 2024, 21:00 • 2 min
Prominentná online modelka sa vzdala kariéry. Pokrstila sa a nasleduje Ježiša +VIDEO

Bývalá modelka OnlyFans z amerického Illinois opustila priemysel zábavy pre dospelých a po hlbokom duchovnom prebudení, ktoré vyvrcholilo jej krstom sa opätovne vrátila ku kresťanskej viere.

slovakia

left justify in out

Nala Ray, predtým uznávaná ako prominentná modelka na predplatiteľskej platforme pre dospelých, sa verejne vzdala svojej minulosti a teraz obhajuje život mimo vplyvov, ktoré kedysi definovali jej kariéru.

V sérii príspevkov na svojom účte TikTok s viac ako 440 000 sledovateľmi sa Ray podelila o to, ako vymazala svoj účet na OnlyFans a dala sa v decembri pokrstiť.

„Bez ohľadu na to, čo ste urobili, povedali... alebo uverili, Ježiš zachraňuje,“ napísala vo svojom príspevku.

Ray v nedávnom rozhovore pre Fox News povedala, že vyrástla ako dieťa pastora a v roku 2020 začala publikovať na platforme OnlyFans, pričom opustila svoju prácu plánovačky ortopedických operácií. Jej vzostup medzi 1 % najlepšie zarábajúcich na stránke bol rýchly, no viedol ju aj ku kritickému prehodnoteniu jej životného smerovania.

Platforma OnlyFans je známa najmä svojim pornografickým obsahom, pričom mnohí tvorcovia ju využívajú na nahrávanie a speňaženie sexuálne explicitných fotografií, videí a vystúpení.

Nala po počiatočnom nadšení postupne „vytriezvela“, keď pozorovala vykorisťovateľskú povahu systému, najmä spôsob, akým umožňuje mužom ovládať ženské telá a profitovať z nich.

„Tí, ktorí sú očarení [týmto životným štýlom], sú muži, ktorí sa snažia riadiť životy žien a vyberať z nich percentá, a to je strašné,“ povedala v rozhovore. "Je skutočne strašné byť ženou a nechať mužov, aby si brali percentá za to, že ukazujete svoje telo na internete. Je to ako mať pasáka."

Jej cesta k duchovnej obnove nabrala na sile vďaka komunikácii s mužom, ktorého opísala ako „svojho partnera“, oddaného kresťana, ktorého spoznala v októbri prostredníctvom TikTok. Povedala, že jej poskytuje podporu prostredníctvom modlitby a biblického vedenia.

Tento vzťah, poznačený skôr duchovnou hĺbkou než romantikou, zohral kľúčovú úlohu v jej premene, povedala.


"Naťahovala som sa za Bohom a hovorila som si: 'Wow, Bože, môj život je v neporiadku a cítim sa tak osamelo. Mám pocit, že toto by som nemala robiť so svojím životom'," povedala. "Stala sa tá najšialenejšia vec. Skončila som tak, že neskôr v decembri som bola zachránená a pokrstená. Ani vám neviem povedať, ako veľmi sa odvtedy môj život zmenil."

„Všetko v mojom živote sa tak trochu dostalo do takej miestnosti, kde to teraz môžem pozorovať a potom si povedať: ‚OK, takže toto už naozaj nechcem robiť‘,“ pokračovala. "Vedela som, že toto nie je to, čo Boh chcel, aby som robila so svojím životom."

Verejnosti vykresľovaný príbeh platformy OnlyFans zatieňuje drsnú realitu, ktorej tam čelia mnohí tvorcovia obsahu. Napriek príťažlivosti značných zárobkov pre pár vyvolených, Ray uviedla, že väčšina tvorcov má len skromný priemerný príjem 180 dolárov mesačne, čím je spochybnený glorifikovaný imidž tohto projektu.

„Je naozaj hrozné, že sa to takto propaguje, ale ešte viac ma to núti bojovať, aby som ženám pomohla pochopiť, že toto nie je miesto, kam chcete ísť,“ povedala.

Jej rozhodnutie opustiť OnlyFans skomplikovali logistické problémy, ako napríklad čakanie na daňovú dokumentáciu, kvôli čomu bol jej účet dočasne aktívny. Urobila symbolické gesto tým, že zverejnila kresťanské video, čím naznačila svoj úmysel prerušiť vzťahy s platformou, keď si splní svoje záväzky.

Jej cesta transformácie bola zdieľaná so širokým publikom na TikTok, kde len jej video z krstu prilákalo viac ako 4 milióny zhliadnutí. Zatiaľ čo niektorí diváci vyjadrili skepsu, iní oslavovali jej rozhodnutie prijať vieru.

Ray povedala, že sa zbavila 13 vriec oblečenia, ktoré teraz považuje za nevhodné. Pri poradenstve ostatným, ktorí by mohli zvažovať cestu podobnú jej predchádzajúcej kariére, sa Ray podelila o postrehy o klamlivej príťažlivosti tohto odvetvia a hlbších problémoch, ktoré môžu jednotlivcov priviesť k takýmto rozhodnutiam.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: The Christian Post (www.christianpost.com), Foto: Momentka z videa krstu. (TikTok)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies