Prokurátor navrhuje väzbu pre muža, ktorý sa mal vyhrážať prezidentke

NETKY.SK • 29 Jún 2023, 11:15 • 2 min
Prokurátor navrhuje väzbu pre muža, ktorý sa mal vyhrážať prezidentke

BRATISLAVA - Prokurátor navrhuje väzbu pre obvineného muža, ktorý sa mal vyhrážať prezidentke SR Zuzane Čaputovej a exministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi.

slovakia

left justify in out

Prokurátor navrhuje väzbu pre obvineného muža, ktorý sa mal vyhrážať prezidentke SR Zuzane Čaputovej a exministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi. TASR to potvrdil hovorca bratislavskej krajskej prokuratúry Juraj Chylo.

 

"Prokurátor Okresnej prokuratúry Bratislava I podal v nočných hodinách návrh na vzatie obvineného do preventívnej väzby," priblížil Chylo pre TASR. Preventívny dôvod väzby sa využíva pri dôvodnej obave, že by mohol obvinený pokračovať v trestnej činnosti. Polícia obvinila muža za trestné činy vydierania, nebezpečného vyhrážania a nedovoleného ozbrojovania. Obvineného zadržali tento týždeň v rámci akcie Pepino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies