Molnára zavraždil Marček, k činu sa priznal

NETKY.SK • 3 Február 2020, 14:39 • 2 min
Molnára zavraždil Marček, k činu sa priznal

PEZINOK - Podnikateľa Petra Molnára usmrtili dve strely do hlavy, ktoré mu spôsobili devastačné poranenia mozgu. Uvádza sa to v znaleckom posudku súdnej lekárky Michaely Rendekovej, ktorý dnes na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku prečítal prokurátor.

slovakia

left justify in out

Znenie znaleckého posudku 

"Smrti menovaného by nebolo možné zabrániť ani včasným poskytnutím prvej pomoci," uviedla v posudku lekárka. Smrť Molnára pritom stanovila na 16. decembra 2016 približne o druhej hodine ráno. Podľa posudku tiež súdna lekárka pri pitve nezistila u Molnára chorobu, ktorá prispela k jeho smrti.

 

img

 

Marček sa k vražde priznal
Z účasti na vražde podnikateľa z Kolárova je obžalovaný Tomáš Sz. Miroslav M., ktorý sa priznal, že ho zastrelil, je vyčlenený na samostatné konanie. Dôvodom na lúpežné prepadnutie Molnárovho domu podľa Miroslava M. bolo, že sa k nim dostala informácia, že má doma uložených 70-tisíc eur. To, že sa Molnár poznal s Tomášom Sz., bolo údajne dôvodom na jeho vraždu. Spomenuté peniaze v jeho dome nakoniec páchatelia nenašli.

 

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal v prípade vrážd Jána Kuciaka, Martiny Kušnírovej, Petra Molnára a ďalších skutkov pôvodne obžalobu na Tomáša Sz., Miroslava M., Alenu Zs. a Mariana K. Miroslava M. však dnes vyčlenili na samostatné konanie, keďže pred súdom priznal vinu.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona