Projekt Mafia Corner zverejnil singel Močila konope

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 15:48 • 2 min
Projekt Mafia Corner zverejnil singel Močila konope

BRATISLAVA - Slovenský projekt Mafia Corner zverejnil nový singel s názvom Močila konope, na ktorom spolupracoval so speváčkou Stefi a producentom Stylom. Ide o moderné spracovanie známej ľudovej piesne, ktorej sa Mike rozhodol dať nový zvuk.

slovakia

left justify in out

"Žijem v reálnom svete a vidím, po čom začína byť veľký dopyt. Do módy prichádzajú dedinské zábavy, kulturáky, jarmoky, pivné festivaly. Ľudia sa chcú zabávať na veciach, ktoré poznajú, ktoré sú v ich rodnom jazyku a môžu si počas skladby aj zaspievať, nie iba hmkať nejakú anglickú skomoleninu," priblížil Mike výber piesne.


"Mne osobne sa ľudovky páčia, je to prirodzené a logické. Hoci sa opäť bude pár ľudí vzrušovať nad tým, aká je to kolotočárina, ja sa teším na to, keď ju pôjdeme niekam zaspievať naživo. Už teraz viem, že atmosféra bude skvelá," doplnila Stefi, ktorá s Mafia Corner spolupracovala aj na piesňach A ja taka Dzivočka a Sme také, aké sme.


Fanúšikovia a fanúšičky si môžu pozrieť aj zábavný videoklip, ktorý vznikol na Orave. Na nakrúcaní sa podieľali tiež gitaristi Dušan Onody a František Godla z formácie Duo Farsa, ktorí sa objavili aj vo videu.


Formácia Mafia Corner vznikla v roku 2013 ako spoločný projekt producentov Randyho Gnepu a Toy Boya známeho aj pod menom Mike. Randy Gnepa však pre pracovnú vyťaženosť už nie je jeho súčasťou. Formácia spolupracovala napríklad s Petrom Lipom, Jarom Smejkalom, Cigánskymi diablami alebo Dominikou Mirgovou. Mafia Corner vo svojej tvorbe mieša prvky svetovej popovej hudby so slovenskou a na konte má aj ďalšie skladby ako Vypic a žic (feat. Danka Stark), Slavic a pic, Joj Mamka Mamička, #NSRC (feat. Daff), Holubička alebo Ja nechcem.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies