Poslanec Miroslav Žiak podáva trestné oznámenie na Ľuboša Blahu!

NETKY.SK • 22 December 2021, 14:49 • 2 min
Poslanec Miroslav Žiak podáva trestné oznámenie na Ľuboša Blahu!

Miroslav Žiak sa podľa jeho slov rozhodol obdarovať Ľuboša Blahu. Tentoraz vianočným trestným oznámením.

slovakia

left justify in out

,,Minulý rok to bol šampón a dnes to bude trestné oznámenie," napísal Žiak na sociálnej sieti. 

 

img

 

,,Pán Blaha už dávno presiahol mieru, ktorou môže politik komunikovať na sociálnych sieťach. Samozrejme, máme slobodu prejavu, ale aj tá má svoje hranice. Predsa nebudeme rozprávať o tom, že drogy sú super a treba užívať heroín. To je tiež sloboda prejavu, ale je to zakázané. Má to len nejaké hranice. Nájsť dobrého a schopného právnika na to, aby sa podalo trestné oznámenie, nie je jednoduché. Málokto sa chce pod to podpísať. Niekto zase chce veľa peňazí. Konečne som našiel právnika, ktorý mi to zosumarizoval. Bol som v očakávaní. Bolo by najvhodnejšie podať to na Vianoce. Vianoce neoslavuje, tak som mu to spríjemnil," povedal Miroslav Žiak Netkám s tým, že je to vyslovene jeho agenda, ktorá sa netýka strany SaS.

 

img


,,Veľa z vás ,,po mne žmurkalo" a chceli ste sa pripísať k trestnému oznámeniu. Avšak vyhodnotil som, že pre vašu bezpečnosť to urobím sám. Pretože pomstychtivé chápadlá Smeru sú všade a nechcem vás vystaviť zbytočnému riziku. Predpokladám, že sa aj na mňa čoskoro vyleje kýbel špiny v podobe ,,zaručene overenej informácie", no ja som si už akosi zvykol. Verím, že sa pán generálny prokurátor SR bude zaoberať aj takýmto podnecovaním nenávisti ex offo, bez toho, aby sme museli dávať trestné oznámenia, namiesto toho, aby kritizoval rôzne opatrenia vlády," dodal na sociálnej sieti.

 

Použil citát Edmunda Burkeho: ,,Aby zvíťazilo zlo, stačí aby dobrí ľudia nerobili nič..."

 

Možno vás zaujme: Spýtali sme sa Miroslava Žiaka, prečo SAS využila právo veta pri zatváraní škôl!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies