Problémový Osvaldo posilou portugalského FC Porto

NETKY.SK • 5 August 2015, 13:53 • 2 min
Problémový Osvaldo posilou portugalského FC Porto

PORTO - Taliansky futbalový reprezentant Pablo Daniel Osvaldo sa stal novou posilou portugalského klubu FC Porto. Informoval o tom denník L´Equipe.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Osvaldo, ktorý je rodákom z Buenos Aires, má povesť problémového hráča. Anglický FC Southampton zaňho v auguste 2013 zaplatil rímskemu AS 15,1 milióna eur. Na Britských ostrovoch sa však neuchytil a postupne hosťoval v Juventuse Turín, Interi Miláno a Boce Juniors. 

 

V poprednom argentínskom klube účinkoval od začiatku tohto kalendárneho roka. Hneď po niekoľkých dňoch v novom pôsobisku sa postaral o škandál, keď si pred ligovým duelom proti Temperley pozval do izby prostitútku. O celej záležitosti sa dozvedel aj tréner mužstva Rodolfo Arruabarrena. 

 

Koncom januára zasa médiá informovali, že taliansky klub Inter Miláno a útočník Osvaldo pripravujú vzájomnú žalobu na protistranu. Vzťah medzi klubom a hráčom sa narušil po ligovom dueli na pôde Juventusu Turín (1:1) začiatkom januára, v ktorom chcel Osvaldo zaútočiť na spoluhráča Maura Icardiho. Po zápase, v ktorom stihol odohrať iba záverečných päť minút, dva dni chýbal v klubovom dianí vrátane tréningového procesu. Podľa denníka Corriere della Sera chcel Osvaldo po zápase s Juventusom dokonca fyzicky atakovať aj trénera Interu Roberta Manciniho. Inter vtedy pozastavil argentínskemu rodákovi činnosť a chcel hráča žalovať pre neplnenie si povinností vyplývajúcich zo zmluvy. Osvaldo zasa vyčítal Milánčanom, že mu bránili trénovať s mužstvom, čo sa podľa talianskych pravidiel nesmie. 

 

"Nerazzurri" následne s hráčovým vtedajším kmeňovým zamestnávateľom FC Southampton podnikli kroky, aby mu našli iné pôsobisko. Útočník vtedy odmietol posilniť Queens Park Rangers, FC Turín aj Cagliari, ochotný bol prijať jedine ponuky úhlavných rivalov Interu - AC Miláno a Juventusu Turín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies