ZSSK plánuje investovať do vlakov 26 miliónov eur

NETKY.SK • 6 December 2019, 14:00 • 2 min
ZSSK plánuje investovať do vlakov 26 miliónov eur

Železničná spoločnosť Slovensko plánuje rozsiahle opravy rušňov a hlavných agregátov v hodnote až 26,2 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Investície budú vo výške 26,2 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty. Zákazku na dva roky s možnosťou opcie na predĺženie zmluvy o ďalšie dva roky zadala spoločnosti Železničné opravovne a strojárne Zvolen cez rokovacie konanie so zverejnením. Jedinú ponuku predložila vybraná firma, vyplýva z výsledku tendra zverejneného vo Vestníku verejného obstarávania.

 

Firma sa zameria na vykonávanie periodických hlavných opráv a pozáručných opráv hnacích koľajových vozidiel radu 757, ako aj opráv týchto rušňov po nehodových udalostiach a tiež opravy ich hlavných agregátov.

 

img

 

ZSSK plánuje investovať aj do ďalších vlakov

Národný vlakový osobný dopravca zároveň vyhlásil verejnú súťaž na opravy dvojkolesí osobných vozňov a hnacích koľajových vozidiel na štyri roky za predpokladanú cenu 20,94 milióna eur bez DPH.

 

Verejná súťaž bude trvať do konca januára

Zákazka je rozdelená na 25 častí s odhadovanou hodnotou od 52,8 tisíca eur do 4,49 milióna eur bez DPH. Lehota na predkladanie a otváranie ponúk je 21. januára 2020, platiť musia minimálne do 31. mája budúceho roka.

 

img

 

Podmienky pre uchádzačov

Uchádzači majú predložiť zoznam poskytnutých služieb rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky v predchádzajúcich troch rokoch do vyhlásenia verejného obstarávania, a to v minimálnej hodnote pre jednotlivé časti od 22 tisíc eur do 1,6 milióna eur bez DPH.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies