Pripravujú spinoff seriálu Zákon gangu

NETKY.SK • 2 December 2016, 15:02 • 2 min
Pripravujú spinoff seriálu Zákon gangu

BRATISLAVA - Tvorcovia seriálu Zákon gangu (2008 - 2014) pripravujú spinoff tohto projektu.

slovakia

left justify in out

Televízia FX, ktorá obľúbenú krimidrámu o motorkárskom gangu vysielala, si u nich objednala pilotnú časť seriálu, ktorý ponesie názov Mayans MC. Na novinke pracujú Kurt Sutter a Elgin James, ktorí spolu napísali scenár epizódy a sú aj výkonnými producentmi projektu. Nakrúcanie pilotu sa pod režisérskou taktovkou spomínaného Suttera začne v marci, pričom výrobu zabezpečia Fox 21 Television Studios a FX Productions.


Mayans MC sa bude odohrávať v čase po udalostiach zo záveru Zákonu gangu. Hlavnou postavou bude EZ Reyes zo skupiny motorkárov Mayan MC žijúcej na kalifornsko-mexickej hranici, ktorý bude bojovať so svojou túžbou postaviť sa miestnemu kartelu a potrebou po rešpekte od žien, ktoré miluje. Ďalšie detaily o novinke zatiaľ nie sú známe, ale podľa informácií magazínu Hollywood Reporter by sa mal projekt zamerať na latinskoamerickú komunitu a na rozdiel od spomínaného Zákonu gangu by sa nemal odohrávať v severnej Kalifornii.


Príbeh Zákonu gangu sleduje motorkársky klub, ktorý sa venuje nezákonnej činnosti vo fiktívnom kalifornskom meste Charming. Zahrali si v ňom Charlie Hunnam, Katey Sagal, Tommy Flanagan, Kim Coates, Mark Boone Junior či Maggie Siff. Pre televíziu FX to bol jeden z projektov s najlepším ratingom v ich histórii.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies