Do kauzy sledovania novinárky Todovej je zapletený aj exminister Kaliňák

NETKY.SK • 14 Január 2021, 18:49 • 2 min
Do kauzy sledovania novinárky Todovej je zapletený aj exminister Kaliňák

BRATISLAVA - Auto, ktoré údajne sledovalo novinárku Moniku Tódovú z Denníka N, patrí rodine s väzbami na kamaráta exministra vnútra a člena predsedníctva strany Smer - sociálna demokracia (Smer-SD) Roberta Kaliňáka. Informáciu zverejnil Denník N.

slovakia

left justify in out

Väzby 

Auto podľa neho patrí podnikateľke Márii Macečkovej, ktorá má údajne väzby na Miroslava Sima, ktorý bol počas prvej vlády Roberta Fica (Smer-SD) v rokoch 2006 až 2010 vedúcim úradu ministerstva obrany. Sima má byť kamarátom Roberta Kaliňáka.

 

img

 

Parkovalo tam dva dni 
Majiteľka auta poprela, že by jej rodina, ktorá ho vo Vysokých Tatrách využívala, sledovala novinárku. Čierne SUV Kia Sorento s evidenčným číslom z okresu Bardejov parkovalo dva dni hneď pri chate, kde bývala Tódová. Vodič v ňom podľa denníka sedel aj osem hodín denne a chatu si fotografoval. Odišiel až na druhý deň, keď na neho majiteľ chaty poslal políciu.

 

img

 

Nebolo jedniné 
Novinárka tvrdí, že vo Vysokých Tatrách ju sledovalo aj iné auto, ktoré ju neskôr sledovalo aj v Bratislave.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies