Pri zrážke osobného auta s vlakom zomrela jedna osoba

NETKY.SK • 21 Jún 2014, 18:12 • 2 min
Pri zrážke osobného auta s vlakom zomrela jedna osoba

NITRA - Tragická dopravná nehoda sa stala dnes po 15:00 sa na železničnom priecestí na Jurskej ceste pri Leviciach.

slovakia

left justify in out

Vlak, ktorý jazdil na trati Levice – Štúrovo, zachytil osobný automobil Audi. Pri zrážke zomrel 58-ročný vodič Audi, jeho 60-ročného spolujazdca transportovali vrtuľníkom do nemocnice, kde mu museli amputovať obe nohy. Jeho stav je kritický. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, príčinou nehody bolo zrejme nerešpektovanie svetelného signalizačného znamenia.

 

Podľa informácií hovorcu nitrianskych krajských hasičov Viliama Pánského pri nehode zasahovali piati hasiči z Levíc. Zraneného pasažiera Audi pomáhali oživovať. "Vlak je mimo železničnej trate, z cestujúcich, ktorých bolo vo vlaku približne šesťdesiat, nemal nikto vážnejšie zranenia,“ dodal Pánsky. Ako uviedol, v súčasnosti sa železničiari na miesto snažia dopraviť ťažkú techniku. Tá by mala vlak vrátiť na trať, ktorá je stále neprejazdná. Výluka potrvá niekoľko hodín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies