AKTUALIZÁCIA: Čerňanská skončila na 15. priečke

NETKY.SK • 13 Február 2022, 08:54 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Čerňanská skončila na 15. priečke

PEKING - Slovenská bobistka Viktória Čerňanská obsadila v nedeľnej úvodnej jazde na ZOH 2022 v Pekingu v súťaži monobobov spoločnú 12. priečku so stratou 1,31 sekundy na Američanku Kaillie Humphriesovú. Rovnaký čas ako Slovenka dosiahla aj Kanaďanka Cynthia Appiahová. Po druhej jazde skončila na 15. priečke.

slovakia

left justify in out

Aktualizované 13. februára 11:48

 

Viktória Čerňanská figurovala po dvoch jazdách v súťaži ženských monobobov na ZOH 2022 v Pekingu na 15. priečke so stratou 3,06 sekundy na americkú líderku Kaillie Humphriesovú.

 

Pôvodný článok

 

Humphriesová si v ľadovom tobogane v Jen-čchingu vytvorila pred druhou jazdou náskok 0,30 sekundy pred Nemkou Laurou Nolteovou, tretí najlepší čas zašla Kanaďanka Christine de Bruinová (+0,68 s). Monoboby žien sú novou olympijskou disciplínou. Medaily v nej rozdajú po tretích a štvrtých jazdách v pondelok 14. februára.

 

img

 

Prečítajte si tiež: Petra Vlhová sa vracia domov. Má zdravotné problémy

 

Švajčiarsky lyžiar Marco Odermatt si na ZOH 2022 v Pekingu vybojoval zlato v nedeľnom obrovskom slalome. O 19 stotín sekundy predstihol strieborného Slovinca Žana Kranjeca, bronz získal úradujúci majster sveta v tejto disciplíne Mathieu Faivre z Francúzska (+1,34). Slovenskí reprezentanti Adam Žampa (+4,56) a Andreas Žampa (+4,96) skončili na 15. a 16. mieste.

 

img

 

K téme: Slovenskí hokejisti porazili Lotyšsko

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies