Pri Nitrianskych Sučanoch sa zrazil motocykel s osobným autom

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 13:47 • 2 min
Pri Nitrianskych Sučanoch sa zrazil motocykel s osobným autom

NITRIANSKE SUČANY - Zraneného motocyklistu si vyžiadala dopravná nehoda osobného auta a motocykla, ku ktorej došlo v nedeľu (19.4.) krátko pred 18.30 h na ceste I/50 v katastri obce Nitrianske Sučany v okrese Prievidza.

slovakia

left justify in out

Pri nehode zasahovali štyria prievidzskí hasiči s jedným kusom techniky. TASR dnes o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík. 
     

"Prievidzskí hasiči na postihnutom automobile vykonali protipožiarne opatrenia a skontrolovali prípadný únik plynu, nakoľko malo vozidlo zabudovaný plynový zásobník. Súčasne zabezpečili havarovaný motocykel proti požiaru a prostredníctvom sorbčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny," priblížil zásah Petrík. 
     

Ako dodal, motocyklista, ktorý sa pri udalosti zranil, bol na mieste ošetrený a následne odvezený posádkou Záchrannej zdravotnej služby na ďalšie ošetrenie do nemocnice. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies