Prezidentskú záhradu uzatvoria na dva dni pre očakávané štvrtkové protesty

NETKY.SK • 28 Júl 2021, 15:24 • 2 min
Prezidentskú záhradu uzatvoria na dva dni pre očakávané štvrtkové protesty

BRATISLAVA - Bratislavská mestská časť Staré Mesto vo štvrtok 29. júla a v piatok 30. júla uzatvorí z bezpečnostných dôvodov Grassalkovichovu záhradu v centre Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok sa totiž pred Prezidentským palácom očakáva demonštrácia. "Ide o krok, ku ktorému mestská časť pristúpila po dôkladnom zvážení a na základe komunikácie s políciou SR a Mestskou políciou hlavného mesta v súvislosti s očakávanou vysokou koncentráciou ľudí v jej okolí (neohlásené zhromaždenie občanov)," uviedla na sociálnej sieti staromestská samospráva.

 

img

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZÁCIA: Pred parlamentom práve protestujú demonštranti. Zasahuje polícia aj ťažkoodenci!

 

Protestujúci, ktorí demonštrovali posledný víkend pred Národnou radou SR proti opatreniam v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu a proti novele, podľa ktorej by sa malo pri tvorbe opatrení prihliadať na digitálny covid preukaz, ohlásili, že budú od štvrtka rána protestovať pred Prezidentským palácom. Informácie o nadchádzajúcom proteste sa šíria po sociálnej sieti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies