Polícia vykonala v Trnavskom kraji počas minulého týždňa 4052 dychových skúšok

NETKY.SK • 2 December 2022, 8:45 • 2 min
Polícia vykonala v Trnavskom kraji počas minulého týždňa 4052 dychových skúšok

TRNAVA - Polícia v Trnavskom kraji vykonala za minulý týždeň (21. – 27. 11.) 4052 dychových skúšok na alkohol, o 308 menej ako týždeň predtým. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

slovakia

left justify in out

Ako doplnila, 16 z nich bolo s pozitívnym výsledkom. "To je o osem menej ako týždeň predtým. Z nich bolo 11 vodičov a päť cyklistov, čo predstavuje pri vodičoch pokles o jedného a pri cyklistoch o siedmich. Piati vodiči sa dopustili prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uviedla Antalová. Policajti zaevidovali 30 škodových udalostí a 21 dopravných nehôd. "V Trnavskom kraji neevidujeme za uplynulý týždeň dopravnú nehodu s tragickým koncom. Rovnako sa žiadna osoba nezranila ťažko. Pri dopravných nehodách sa desať osôb zranilo ľahko. Pri dvoch dopravných nehodách asistoval alkohol," povedala krajská policajná hovorkyňa. Ako doplnila, polícia v Trnavskom kraji je aktuálne zapojená do dopravnej akcie Advent, ktorá nahradila akciu Sito. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona