Prezidentka: Šikovní a poctiví úradníci sú motorom nášho štátu

NETKY.SK • 2 November 2023, 13:00 • 2 min
Prezidentka: Šikovní a poctiví úradníci sú motorom nášho štátu

BRATISLAVA - Šikovní a poctiví úradníci sú motorom štátu. Často je to práve ich odhodlanie a práca, ktorá určuje, ako verejné služby fungujú a aká je naša skúsenosť so štátom. Prezidentka SR Zuzana Čaputová to uviedla na sociálnej sieti po tom, ako v Prezidentskom paláci prijala tohtoročných laureátov ocenenia Úradnícky čin roka.

slovakia

left justify in out

"Prijala som tohtoročných laureátov, aby mi porozprávali o svojich projektoch. Víťazný projekt z Národnej banky Slovenska robí veľmi záslužnú prácu - pomáha zlepšiť finančnú gramotnosť vo vylúčených komunitách, ktoré to najviac potrebujú," doplnila hlava štátu.

 

Úradnícky čin roka organizuje Inštitút pre dobre spravovanú spoločnosť v spolupráci s Klubom úradníkov dobrej vôle. Cieľom ocenenia je poukázať na príbehy úradníckych kolektívov, ktoré prispievajú k zlepšovaniu verejných služieb na Slovensku.

 

"Úradníkov a úradníčky, ktoré sú odhodlané budovať inštitúcie a brániť verejný záujem, Slovensko potrebuje aj v dobrom počasí. V ťažších časoch ich potrebujeme ešte viac," uzavrela prezidentka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR, Foto: Facebook / Zuzana Čaputová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies