Lívia Garčalová sa spojila s kontroverznou Slaytiiinou

NETKY.SK • 6 Február 2021, 18:04 • 2 min
Lívia Garčalová sa spojila s kontroverznou Slaytiiinou

Ľudia si mysleli, že podobná kolaborácia je vylúčená. Zmýlili sa.

slovakia

left justify in out

Na sociálnych sieťach o tom informovala kontroverzná Lívia Garčalová aj kontroverzný youtuber a influencer Slaytiiina. Túto spoluprácu zrejme neočakával žiaden z fanúšikov Lívie ani priaznivcov LGBT komunity, o čom svedčia aj komentáre pod samostatnými príspevkami, na kotrých spoločne pózujú. "Nové video už čoskoro," uvádza Slaytiiina pod príspevkom. 

 

 

"Naša spolupráca tu nie je preto, lebo sme kamoši. Ani Slaytiiinu nepodporujem v tom, čo robí. Ale je tu preto, lebo existuje a má dosah a ja chcem vedieť PREČO," uvádza 19. ročná Lívia, ktorú ľudia poznajú aj vďaka konforntáciam účastníkov na pochodoch LGBT komunity. "Moja ignorácia takýchto ľudí nezmení fakt, že tvoria a sú úspešní. A ja chcem vedieť odpovede na moje otázky priamo od nich ako ich len ďalej komentovať z pohodlia domova. Chcem viac vypočuť, chcem viac konfrontovať, chcem viac s nimi o nich, ako oni bez nich" dodáva Garčalová s tým, že chce posunúť úroveň jej práce. 

 

"Nechcem ich propagovať, chcem poodhaliť to, čo v skutočnosti majú v hlave, aké majú hodnoty a pohnútky. To môže niekoho v jeho presvedčení utvrdiť, ale aj mu zmeniť názor. To už nechám na každého z vás." dodala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies