Vo Veľkom Mederi došlo k tragédií. O život mala prísť manželka poradcu Šutaja Eštoka

NETKY.SK • 11 Apríl 2024, 12:00 • 2 min
Vo Veľkom Mederi došlo k tragédií. O život mala prísť manželka poradcu Šutaja Eštoka

Vo Veľkom Mederi v okrese Dunajská Streda došlo k tragédii. Podľa informácií by malo ísť o manželku Ladislava Csémiho, ktorý je poradcom ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka.

slovakia

left justify in out

Žena sa zrejme podľa predbežných zistení nešťastne zranila v areáli rodinného domu a zraneniam podľahla. Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie.

„Policajti boli včera večer privolaní do jedného z rodinných domov v meste Veľký Meder, kde bola nájdená osoba bez známok života. Na mieste bola vykonaná obhliadka miesta činu a ďalšie neodkladné a neopakovateľné úkony,“ uviedla policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

Prípadom sa zaoberajú trnavskí kriminalisti a vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre trestný čin zabitia. Pre prebiehajúce úkony a tiež počiatočné štádium vyšetrovania nemôže polícia poskytnúť žiadne bližšie informácie o prípade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: SITA, Plus 7 dní, Foto: Ilustračná (Mediaklik)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies